Nyt projekt i samarbejde med Hou skoleforening 👉

Lohals Havn samarbejder med foreningen Hou Skole om:

Barn – voksen- bevægelse og sundhed i naturen. Projektet er at tilbyde legeplads og fitness, dels på Lohals Havn, dels på foreningen Hou Skole. Begge steder er der opholdsfaciliteter og toiletter. Mellem de to destinationer beskrives en tur over strand og gennem Troldeskoven, hvor der gives forslag til øvelser og bevægelse med udgangspunkt i naturens egne muligheder. Lohals Havn har de senere år søgt at give sine gæster muligheder for oplevelser i naturen. Der kan nævnes: Bade-ø med rutchebane, havbad med 3 meters dybde, forhindrings-legeplads, saltvands-soppebassin. Et udendørs fitness område vil være et kærkomment supplement til disse faciliteter. Og med mulighed for endnu mere aktivitet i naturen. Det kan nævnes, at især ældre beboere har efterspurgt muligheden for udendørs fitness. Der vil være tale om 4 til 5 forskellige fitnessredskaber, der på hver deres måde tilgodeser kroppens træningsbehov. Fitnessområdet lægges i den sydlige ende af Marinaen, sammen med legeplads, badebro, bade-ø og bruser.