Er man på sejlerferie i det sydfynske øhav, bør I forkæle jer selv med et besøg på Lohals Havn.

Her finder I en hyggelig og stemningsfuld marina med moderne sanitære forhold, grillpladser, ishus, musik, restauranter, lækker sandstrand og maritim legeplads til letmatroser.

Lohals Havn ligger på vestsiden af Langeland, ca. 6 km syd for Langelands nordspids. Fra Lohals Havn er der udsigt til den fynske østkyst mellem Thurø og Nyborg. Så er man til solnedgange i verdensklasse, er Lohals Havn absolut stedet at være. Ø-havsstien starter lige syd for marinaen.

Banjen er navnet på en flot servicebygning, der udover toilet- og badefaciliteter indeholder et sejlerkøkken, sejlklub samt en scene og en sejlerstue med tv, airhocky, bordfodbold m.m. Wifi er gratis.

Lohals havn egner sig rigtig godt som feriested for sejler- og autocamper familier. Spring på hovedet i havbadet fra sejlskibsbroen. Gå en tur i sauna og bad i havet fra badebroen, nyd udsigten fra “Gnags bænk” eller leg i det lille saltvandsbassin, med en dybde på 20 cm.

På Lohals Havn er der maritim legeplads og en Blå Flag badestrand med badebroer, nord for havnen.  Hundeskoven mod syd og troldeskoven mod nord er også værd at besøge.

Kommer i hverken i båd eller autocamper, kan i leje en hyggelig shelter. Vælg mellem dem der står på land eller dem der ligger i vand. Book ved at klikke her